افزایش سرعت لود سایت برای موتورهای جستجو
7 راهکار برای کاهش زمان بارگذاری سایت جت اموز
سایت شما اگه سه ثانیه دیرتر لود بشه، میتونه نصف کاربرها رو از باز کردن وبسایت شما دلسرد کنه. اگه دنبال نصب بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس به صورت رایگان هستید، پیشنهاد پنجم ما پلاگین Speed Booster Pack هست. افزونه WP Fastest Cache یه پلاگین خوب برای افزایش سرعت سایت وردپرس محسوب میشه که تابحال بیشتر از 1 میلیون نفر این افزونه رو نصب کردن. چیزی که راجع به این افزونه افزایش سرعت سایت باید بدونید اینه که دو نسخه رایگان و حرفهای (PREMIUM) داره. با داشتن نسخه پولی میتونید از قابلیتهای کش موبایل و ویجت، بهینهسازی عکس، Lazy Loading، بهینهسازی کد JS و … استفاده کنید.
طبیعتاً این اتفاق به ضرر کسبوکارهای آنلاین است و اعتبار آنها را کاهش میدهد. استفاده از قالبهای بهینه شده و کم حجم میتواند عامل موثری برای بهبود سرعت لود صفحات وب سایت شما باشد. قالبهایی که بهینهسازی شدهاند و حجم کدها و فایلهای اضافی را کاهش دادهاند، باعث بهبود سرعت بارگذاری صفحات خواهند شد. همچنین، استفاده از تکنیکهای فشردهسازی تصاویر میتواند بهبود قابل توجهی در زمان بارگزاری صفحات وب ایجاد کند. همچنین، استفاده از شبکههای تحویل محتوا (CDN)، با تقسیم بار بین سرورهای موقعیت جغرافیایی مختلف، میتواند زمان لود را کاهش داده و بهبودی در تجربه کاربران ایجاد کند. در نهایت، بهینهسازی پایگاه داده نیز میتواند در بهبود سرعت لود سایت مفید باشد.
حالا علت چیه؟ چون اول از همه خریدن افزونههای خارجی از سایتهای ایرانی، یعنی دزدی کامل و سازماندهی شده. صاحب افزونه که توسعه دهنده خارجی هست، رضایت نداره که ما داخل ایران بریم یه بار افزونه رو بخریم و بعد بیایم تو بعضی سایتها به هزاران نفر بفروشیم. نکته جالبی که باید درباره این افزونه کش بدونید این هست که سازنده این افزونه خود وردپرس (شرکت Automattic) هست. این پلاگین حدود 2 میلیون نصب فعال داره؛ پس اگه تو نصب این افزونه شک دارید، بیخیال این آمار نشید. یکی از مزایای افزونه The Speed Booster Pack تنظیمات آسون افزونه و بهینهسازی ووکامرس هست. نکته دیگه اینه که سایت Google PageSpeed Insights با آیپی اینترنت ایران باز نمیشه و باید با آیپی خارجی وارد بشید.
به همین خاطر است که پیشنهاد می شود از CDN استفاده کنید تا داده ها (تصویر، ویدیو، اسکریپت) را در سرورهای جهانی نگهداری کند. همچنین شما می توانید از هاست های مستقر در ایران برای کاربران داخلی استفاده کنید. یکی از ناخوشایندترین اتفاقات دنیای دیجیتال، سرویسدهی با سرعت پایین است. برای مثال فکر کنید که برای مطالعه این مقاله مجبور باشید که بیشتر از چند ثانیه منتظر بارگذاری آن باشید. با رویکردهای گفته شده در این مطلب میتوانید سرعت وبسایتتان را بهبود داده و تجربه کاربری بهتری را به کاربرانتان ارائه کنید.
گوگل از طریق کد جاوا اسکریپت کوتاهی که برای گوگل آنالیتیکس در صفحه قرار داده می شود، اطلاعات جامعی از عملکرد کاربر به دست می آورد. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد. هر بار که یک صفحه به جای دیگری هدایت می شود ، روند درخواست و پاسخ طولانی تر می شود. البته ، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیر url (ریدایرکت) ضروری باشد ، مانند زمانی که به یک دامنه جدید منتقل می شوید. Minification به معنای کاهش حجم و بهینهسازی فایلهای CSS و JavaScript است.
اگر وب سایت شما در این شرایط قرار دارد بهتر است که یک پلن اختصاصی برای آن در نظر بگیرید. میزبان هایی هستند که هاست مشترک ارائه نمی دهند ، یعنی اینکه وب سایت شما درگیر ترافیک های اضافی از سوی سایت های دیگر نمی شود. دو ابزار رایج Pingdom Website Speed Test و GTmetrix است که هر دو گزینه بسیار عالی هستند. این اقدام نه تنها از تخصیص موازی منابع سرور بهرهمند میکند بلکه نقاط ضعف ممکن در سیستم را نیز کاهش میدهد، که در نتیجه، تجربه کاربری بهبود یافته و سایت با کارایی بیشتری به مخاطبان ارائه میشود. بهینهسازی عکسها با تنظیم ابعاد، فشردهسازی بدون افت قابل توجه در کیفیت، و استفاده از فرمتهای مناسب، مانند WebP، به عنوان یکی از اصول مهم سرعت بارگذاری تصاویر مطرح میشود. این ترکیب اقدامات بهینهسازی، در نهایت، منجر به تجربه سریعتر و بهتر کاربران میگردد.
بهجای بارگیری همزمان همه تصاویر و فیلمها، بارگیری تنبل فقط مواردی را که در صفحه کاربر قابلمشاهده هستند بارگیری میکند. شما میتوانید بهراحتی تعداد ویرایشهای وردپرس را برای هر مقاله محدود کنید. این کد وردپرس را محدود میکند تا فقط 4 ویرایش آخر هر پست یا صفحه را ذخیره کند و نسخههای قدیمی را بهطور خودکار کنار بگذارید. هنگام انتخاب یک قالب برای وبسایت خود، بهینه بودن سرعت قالب مهم است. برخی از قالبهای زیبا و چشمگیر در حقیقت کد نویسی ضعیفی دارند و میتوانند سرعت سایت شمارا کاهش دهند. شما بهعنوان یک مالک وبسایت، وظیفه بهروزرسانی سایت، قالب اصلی و افزونههای وردپرس خود به جدیدترین نسخهها را به عهدهدارید.
کش کردن صفحات وب شما می تواند به کاهش زمان تا اولین بایت (TTFB) کمک کند، زیرا سرور را ملزم می کند از منابع کمتری برای بارگذاری یک صفحه استفاده کند. این می تواند به معنای به اشتراک گذاری منابع بین چندین وب سایت در یک سرور بیش از حد بارگذاری شده باشد، که می تواند زمان بارگذاری صفحه شما را تحت فشار قرار دهد. وقتی از فشرده سازی HTTP استفاده می کنید ، کلیه اطلاعات و داده های صفحه شما در یک سیگنال کوچکتر به درخواست کننده می رسد . سرعت هاست (سرور) تاثیر زیادی روی سرعت وب سایت دارد و با استفاده از سایت پرسرعت می تواند تا حد زیادی سرعت وب سایت را بهبود بخشید. معمولا بیشتر سایت ها از هاست های اشتراکی عادی استفاده می کنند و مشکلی در خصوص کندی سایت ندارند.
تصاویر یکی از سنگینترین بخشهای یک وبسایت هستند که میتوانند تأثیر زیادی بر سرعت لود سایت بگذارند. فشردهسازی تصاویر بدون کاهش کیفیت آنها میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. قابلیت lazy loading یا لود تنبل یه ویژگی خیلی جالب برای لود صفحات هست. عملکرد لود تنبل اینجوریه که بارگذاری محتوای پایین صفحات که هنوز اسکرول نشده رو به زمانی موکول میکنه که کاربر وارد اون بخش از صفحه میشه. اکثر پلاگین های خوب افزایش سرعت سایت وردپرس از این قابلیت استفاده میکنن.
این به این معناست که میتوان چندین سیستم عامل و برنامه را به صورت همزمان بر روی یک سرور اجرا کرد، بدون نیاز به اختصاص سختافزار جداگانه برای هرکدام. استفاده از CSS بهینه نه تنها ظاهر صفحات را بهبود میبخشد بلکه با کاهش حجم فایلهای استایل و استفاده از تکنیکهای بهینهسازی، زمان بارگذاری سریعتری فراهم میآورد. این نوع هاست دارای هارد NVMe است و با داشتن وب سرور لایت اسپید می توانید بارگذاری سریع و مصرف منابع کمتر را برای سایتتان تجربه کنید. یهسری افزونه برای بهبود نظرات وردپرس وجود داره، مخصوصا اگه نظرات بالایی دارید، مثلا در همین بلاگ میزفا ما بالای ۱۰ هزار نظر داریم و همین نظرات میتونن باعث کندی سایت بشن. چطوری؟ وقتی یه مقاله باکیفیت انتشار میدی و کلی نظرات خوب داره، باعث طولانی شدن صفحه میشه. به عبارت دیگه DOM صفحه بالا میره و چقدر خوب میشه که نظرات به صورت LazyLoad یا لود تنیل بالا بیان.
بااینحال، اگر تصاویر شما بهینه نشده باشند، ممکن است به جای کمک به سایت شما به آن آسیب برساند. این فرآیند شامل مراحل زیادی میشود و هنگامیکه چندین نفر بهطور همزمان از آن بازدید میکنند میتواند سرعت وبسایت شمارا کند. اکنونکه فهمیدیدکه چه چیزی باعث کند شدن وبسایت وردپرس شما میشود، بیایید نگاهی به نحوه سرعت بخشیدن به وبسایت وردپرس خود بی اندازیم. با انتخاب گزینه و فعالسازی Gzip تمامی فایلهای موجود روی هاست سی پنل فشردهسازی میشوند؛ یعنی فایلهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت در یک فایل ZIP با پسوند gz. این تکنیکی است که ابتدا تصاویر مهم را قبل از موارد کم اهمیت اولویت بندی می کند. به یاد داشته باشید که حفظ کیفیت تصاویر مهم است اما بدون به خطر انداختن عملکرد وب سایت.
در میان فرمت های بالا تنها پسوند JPG است که کمترین گزینه ها را دارد. بنابراین ذخیره سازی تصاویر با این پسوند به بهتر شدن سرعت سایت کمک می کند. اگر سایت شما وردپرسی است می توانید برای بهینه کردن تصاویر خود از افزونه WP Smush استفاده کنید. پس بنابراین فشرده سازی فایلها (minify) بر روی سرعت سایت و بهتر دیده شدنش کمک می کند. در حال حاضر سرعت لود سایت بر روی دو دستگاه همواره از طرف گوگل بررسی می شود.
برعکس، بارگذاری ناهمزمان باعث می شود چندین فایل به طور همزمان بارگیری شوند که می تواند عملکرد صفحه را افزایش دهد. با این حال، توصیه می کنیم با Google PageSpeed Insights شروع کنید. این ابزاری با کاربری آسان است که به شما امکان میدهد سرعت صفحات سایت خود را در دستگاههای دسکتاپ و موبایل اندازهگیری و آزمایش کنید. قبل از ایجاد هرگونه تغییر در سایت خود، باید عملکرد صفحات وب خود را بسنجید. ابزارهای مختلفی وجود دارد که می توانید برای تست و اندازه گیری سرعت صفحات سایت استفاده کنید. همه این عناصر بر سرعت سایت و در نتیجه UX وب سایت شما تأثیر می گذارد.
البته میتوان با استفاده از vpn و تغییر آی پی به کشور دیگری از آنها بهره برد. توضیحات مربوط به ابزار اصلی تست سرعت گوگل را در لینک تست سرعت سایت با pagespeed insights بخوانید و وبسایت خود را بررسی کنید. برای بهینهسازی تصاویر بهمنظور افزایش سرعت سایت های وردپرس میتوانید از ابزارهایی مانند Smush و Performance Lab و... همچنین استفاده از فرمتهای مدرن مانند WebP نیز میتواند سبب کاهش حجم تصاویر شود. با کاهش تعداد این درخواستها، میتوان سرعت بارگذاری صفحات را افزایش داد. برای این کار، بهینهسازی فایلهای جاوا اسکریپت، CSS، و سایر منابع مانند فونتها و تصاویر ضروری است.
با کاهش اندازه فایلهای تصاویر، میتوانید وزن آنها را کاهش دهید و در نهایت به بارگذاری سریعتر صفحاتتان کمک کنید. پلاگین های مختلفی برای بهینه سازی تصویر وجود دارد که می توانید برای این منظور از آنها استفاده کنید، مانند WP Smush. اگر تعداد ریدایرکت صفحات در یک دامنه زیاد باشد مسلما زمان میانگین بارگزاری صفحات افزایش و سرعت سایت ، کاهش می یابد که اصلا مطلوب و عاقلانه نیست. بارگزاری تنبل یا lazy load نیز راهکار مناسبی برای افزایش سرعت وب سایت است. این ابزار در ابتدا فقط تصاویری را بارگزاری می کند که قابل مشاهده برای کاربر هستند و پس از آن با اسکرول به سمت پایین و دیدن ادامه صفحه باقی تصاویر را به کاربر نشان می دهد.
چه اعلانی معتبرتر از اعلان خود گوگل مبنی بر اینکه سرعت سایت در جایگاه آن در نتایج گوگل موثر است؟ گوگل طی پستی در وبلاگ خود بر این قضیه به طور رسمی تاکید کرد. فرض کنید یک صفحه با صرفا کدهای html بدون هیچ فایل استایلی وجود داشته باشد. مطمئنا اگر قالب سبک باشد و دارای کدهای پیچیده و بعضا اضافه نباشد می تواند سریعتر لود شده و نیاز کاربر را رفع نماید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. امیدوارم این مقاله در مورد تست سرعت هاست برای شما مفید باشد، در صورتی که سوالی دارید در قسمت دیدگاه ها با ما در ارتباط باشید. قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگینها چه جوریه.
وقتی سرعت سایت بالاتر میرود، بالطبع نرخ تبدیل نیز افزایش پیدا میکند در نتیجه فروش محصولات و خدمات نیز به مراتب اضافه خواهد شد. افزایش سرعت بالا آمدن سایت برای تعامل کاربر و عملکرد درست سئو امری حیاتی به شمار میرود. موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ سرعت سایت را در اولویت قرار میدهند. به این معنی که یکی از مهمترین عناصر موفقیت وبسایت افزایش سرعت سایت است. از دیگر روش هایی که برای افزایش سرعت سایت وردپرس می توانید از آن استفاده نمایید، بهینه سازی پایگاه داده آن است. شاید تصور کنید که بهینه بودن آن تاثیری بر روی سرعت سایت ندارد اما باید بدانید که به مرور و در طولانی مدت سبب کندی سایت شما خواهد شد.
دایرکتوری وردپرس امکان انتخاب طیف وسیعی از افزونهها را برای شما فراهم کرده است و با استفاده از آنها میتوانید سرعت سایت را بهبود ببخشید. معمولاً در سایتها برای ارائه تجربه کاربری بهتر از افزونههای حافظه پنهان استفاده میکنند. این افزونه در جایی قرار دارد که حتی پس از خروج از سایت اطلاعات را در یک صفحه ویژه ذخیره میکند. به این ترتیب بارگذاری محتوا برای نوبت بعدی آسانتر میشود؛ اما سرعت سایت را کندتر میکنند. شما میتوانید نمایی از عملکرد سایت و سرعت آن را با ابزار GTmetrix مشاهده کنید.
اما این دلیل بر این نمیشه که بیخیال دانلود افزونه رایگان WP Fastest Cache بشید. کش دسکتاپ، minify کد HTML و گزینههای ترکیبی جاوااسکریپت و CSS از ویژگیهای خوب ورژن رایگان این پلاگین محبوب هست. در نتیجه استفاده از این سرویس با کاهش تعداد درخواستها برای بارگذاری محتوا، سرعت وبسایت شما را افزایش میدهد. شبکه تحویل محتوا (CDN) که به آن «شبکه توزیع محتوا» نیز گفته میشود، شبکهای از سرورها است که میتواند به بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک کند. این کار را با میزبانی و ارائه نسخه هایی از محتوای ثابت سایت شما از سرورهای واقع در سراسر جهان انجام می دهد.
البته در سال انتشار این پست یعنی سال 2014 نام ابزاری که امروز به نام search console می شناسیم، webmaster tools بوده است. مت کاتس در وبلاگ شخصی خود بر اهمیت تاثیر سرعت سایت بر جایگاه آن تاکید کرد. با استفاده از Pingdom، میتوانید زمان بارگذاری صفحات و اجزاهای مختلف وبسایت خود را اندازهگیری کنید. این ابزار اطلاعات دقیقی در مورد زمان لود وبسایت و همچنین منابعی که زمان بیشتری را درخواست میدهند، ارائه میدهد. زمان پاسخگویی سرور به مدت زمانی از زمانی که درخواست از مرورگر کاربر ارسال میشود تا زمانی که سرور به درخواست پاسخ میدهد، اشاره دارد.
این پروندهها میتوانند شامل اسکریپتها، صفحههای سبک و تصاویر از منابع خارجی مانند Google، Facebook، سرویسهای تجزیهوتحلیل و غیره باشند. وظایفی مانند عملیات زمانبندی برای پستهای بهروز شده و بهروزرسانیها حداقل تأثیر در عملکرد وبسایت دارند. بااینحال، سایر فرآیندهای پسزمینه مانند پلاگین های پشتیبان و خزیدن بیشازحد توسط موتورهای جستجو میتوانند سرعت وبسایت را کاهش دهند. ما میدانیم که ایجاد تغییر در پیکربندی وبسایت شما میتواند برای مبتدیان یک فکر وحشتناک باشد، خصوصاً اگر اهلفن نباشید؛ اما نگران نباشید، شما تنها نیستید. ما به هزاران کاربر وردپرس کمک کردهایم تا عملکرد وردپرس خود را بهبود بخشند. از طرف دیگر، استفاده از هاست وردپرس مدیریتشده، بهینهترین تنظیمات سرور را برای اجرای وردپرس به شما میدهد.
تعداد زیاد این نوع فایل ها باعث می شود مرورگر اینترنت زمان زیادی را صرفا برای دانلود فایل های پیش نیاز صرف کند تا بتواند سایت را به صورت کامل اجرا نماید. هر چقدر ریدایرکت ها بیشتر باشد در انجام عملیات نمایش سایت سرعت لودینگ بالا میرود. در ایران و در تمامی انواع هاست، اینکه هاست یا سرور شما در خارج یا داخل کشور باشد نیز بر روی سرعت سایت تاثیر گذار است. علاوه بر زمان لازم برای بارگزاری فایلهای سایت، زمانی که درخواست به سرور سایت ارسال می شود تا جوابی برگردد و شروع بارگزاری آغاز شود بسیار اهمیت دارد. سپس سعی کنید یک فایل css درست کنید و کلیه اطلاعات درون فایلهای css را به ترتیبی که در سند HTML فراخوانی می شود در آن قرار دهید و به جای فراخوانی همه فایلها همان یک فایل css را فراخوانی کنید.
برای افزایش سرعت سایت از یک تصویر sprite استفاده کنید و فقط نمایش آیکون ها را از طریق CSS کنترل کنید. به جای گنجاندن هر نماد کوچک به عنوان یک فایل تصویری جداگانه در وب سایت خود، فقط داشتن یک فایل تصویری و انتخاب تصویر مورد نظر از دل تصویر اصلی با کد css بهترین انتخاب است. در دنیای سریع و پرتکاپوی امروزی، معطل کردن کاربران برای بارگذاری سایت، اصلا خوب نیست. یکی از سادهترین روشهای مورد استفاده برای کاهش زمان بارگذاری وب سایت، بهینه سازی تصاویر است. اگر سایت شما برای مخاطبان ایرانی طراحی شده حتما از هاستینگ ایرانی استفاده کنید این کار باعث افزایش 4 برابری سرعت لود سایت شما می شود.
برنامهنویسان باید تا حد امکان از ابزارهای Minify هوشمند و توانمند استفاده کنند. با حذف یا بهینهسازی این عناصر اضافی، میتوان از مصرف منابع کاهش یافته و زمان لازم برای بارگذاری صفحات را بهبود بخشید. علاوه بر این، از بین بردن پلاگینها و اسکریپتهایی که برای عملکرد اصلی سایت لازم نیستند، امکان پیشگیری از بروز مشکلات امنیتی و افزایش پایداری وبسایت نیز فراهم میشود. CDNها از سیستمهای DNS هوشمند و فناوری Anycast استفاده میکنند تا بهطور خودکار نزدیکترین سرور به کاربر را تشخیص دهند. زمانی که یک کاربر درخواست یک صفحه وب را ارسال میکند، CDN آدرس IP او را بررسی کرده و درخواست را به سرور نزدیکتر هدایت میکند. این کار باعث میشود که دادهها از مسیر کوتاهتری به کاربر ارسال شوند و در نتیجه سرعت بارگذاری افزایش یابد.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/